Keputusan Loteri NY

loteri

Ramai orang, kecuali pemain loteri pakar, membeli tiket yang berdoa untuk pembayaran. Namun, mereka tidak mempunyai sistem yang nyata untuk mengikuti segala hal. Kehidupan campur tangan ketika mereka sampai di rumah, anak-anak menjerit, pasangan memerlukan makan malam, mereka harus bekerja terlambat, dan tiket masuk di bahagian belakang. Pembakar belakang berubah menjadi tiket terlupa dan hadiah yang tidak dituntut duduk di laci sampah atau di poket seluar kini menjadi kenyataan baru mereka.

Statistik terkini pemenang loteri NY yang gagal menuntut hadiah sehingga tahun 2007 adalah berjuta- DOWNLOAD 918kiss2 Android juta. Pemenang kehilangan hadiah keseluruhan 4.84 juta yang tamat antara 1 April dan 31 Mei 2007, dan statistik itu hanya untuk hadiah yang masing-masing melebihi $ 10,000. Fakta ini menurut John Charleson, jurucakap loteri New York. Penjejakan kurang tersedia untuk hadiah yang lebih kecil, tetapi jika ini adalah petunjuk, wang loteri diserap kembali ke kas negara NY pada tahap rekod, kerana hasil undian ny yang tidak dicentang.

Di Westchester sahaja terdapat 11 hadiah yang tidak dituntut lebih dari $ 10,000 dari pelbagai permainan lotto, Rockland mempunyai dua hadiah yang tidak dituntut setakat ini tahun ini, dan Putnam mempunyai dua. Semua tiket ini dibeli pada tahun lalu dan Lower Hudson Valley mempunyai hadiah terbesar yang tidak dituntut akan berakhir dalam jumlah $ 250,000. Tiket loteri dijual di Mount Kisco, dan jika pemenang tahu tentangnya, berapa lama anda fikir mereka perlu sampai ke pejabat tuntutan hadiah. Malangnya, orang berpendapat peluang kemenangan mereka rendah. Peluang memenangi Mega Millions Jackpot adalah 1 dari 175,711,536, dan kemungkinan memenangi hadiah $ 250,000 kedua adalah 1 dari 3,904,701. Akibatnya, mereka memberi prioriti rendah tiket mereka untuk mengikuti dan memeriksa untuk melihat apakah mereka menang.

Apa yang menyedihkan mengenai statistik ini ialah orang meletakkan wang hasil kerja keras mereka untuk mendapatkan peluang dalam mimpi, dan kemudian melalui ingatan dan nasib buruk, mereka menang dan tidak pernah menyedarinya.

Di New York para pemenang diberi masa 12 bulan untuk menuntut hadiah mereka; selepas itu, wang itu kembali ke NY Lottery untuk membuat permainan baru. Bagi sesetengah orang, seperti pemenang yang tidak bernasib baik yang membeli tiket jackpot Mega Millions bernilai $ 31 juta di Astoria Smokeshop & Convenience di Queens pada 1 Ogos 2006, tiket mereka kini tidak bernilai. Bolehkah anda bayangkan bahawa orang miskin ketika mereka menyedari bahawa mereka mempunyai $ 31 juta dolar selama 12 bulan dan tidak pernah bertindak menerimanya.

Connecticut mempunyai kisah yang menjadi makanan untuk memikirkan tentang bahaya kerana lambat masuk tiket anda. Ia menyangkut lelaki miskin bernama Clarence Jackson Jr ini. Dia memenangi jackpot dengan jumlah $ 5.8 juta dolar pada tahun 1996 dan mengubahnya dalam tiga hari lewat. Dia menghabiskan tahun-tahun berikutnya berusaha melobi badan legislatif negara untuk membuat pengecualian dalam kasusnya sehingga dia dapat hadiahnya. Sehingga kini dia tidak pernah menerima sesen pun. Ini bermaksud bahawa semua tiket yang tidak dituntut di Westchester, Rockland dan Lower Hudson itu menyebabkan orang menghadapi nasib yang serupa. Statistik di atas hanya merangkumi jangka masa dua bulan. Walaupun mungkin tidak $ 5.8 juta, wang yang dimenangkan masih merupakan wang seseorang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *