Трюфели Гурме храна или подземен гъбичен растеж?

Трюфели

Една моногамна и неустоима виновна радост на индивида може да бъде друго кулинарно бедствие! Казано по друг начин, това, което сред тези желания е вероятно гастрономическият кошмар на другия индивид, тъй като всички ние се различаваме в рамките на нашите предпочитания, предпочитания. Трюфелите са известни като скъпо нещо, което пристига в течен или твърд вид. Течността често се намира във формата на масло. Маслото от трюфели е многократно по-евтин вид трюфел, тъй като осигурява както аромат, така и аромат на скъпи трюфели. Дори маслото от трюфели, което често се използва за готвене, може да не съдържат трюфели, но тъй като наистина е вероятно маслиновото масло, това са допълнителни изкуствени ароматизатори за възпроизвеждане на хора, използвани в автентичното масло от трюфели. Някои от тези далеч по-известни производители на ум не се осмеляват дори да разберат, че маслото от трюфели, което използват в рецепти, няма истински трюфел в него. Има също така и по-голяма водка за трюфели, която може да се влее с всички петролни трюфели. Това би могло да функционира като алкохолна душа или да бъде намерено в готвенето от повечето готвачи, които предпочитат ароматите, които издигат.

Как вкусът на паразита наистина е добър? бял трюфел

Вкусът, включен от трюфелите, също е „придобит вкус” или индивид, който е оценен или никога. Хората, които харесват вкуса, който е остър, разбират, че той трябва да се използва правилно или има склонност да надвишава другите вкусове в една единствена рецепта. Различните видове трюфели ще решат за силата или земната природа на онези вкусове, които те включват в храни, които са популярни, произведени в гурме торти. Налични са много желани видове трюфели:

* Бели трюфели, известни още като Алба Мадона или дори Tuber magnatum, често се срещат в Северна Италия, около град Алба (следователно заглавието). Не само това, те са открити да растат в Хърватия Наблизо река Мирна. Те наистина са малки и леки лосиони или кафяви с бяло мрамор в сянка. Бели трюфели биха могли да се сервират като сурови и “обръснати” повече от маслени ястия като пържени, пържени меса или сандвичи. Те наистина са силни.

* Тъмните трюфели, наричани още Tuber melanosporum или тъмни перигорски трюфели, обикновено се виждат във френското перигорско място около лешникови и борови храсти. По-меки по отношение на размерите в сравнение с белия трюфел, те са по-съществени и ароматизирани (мисълта да съвпадат стаята незабавно след изрязване на а). Те наистина са най-често обръснати леко, за да се отлепят от пикантното вкусно, вместо да хакнат. Японски телефон, че срамните трюфели умами толкова солени и сладки.

Решението Бургундските или тъмните летни трюфели се виждат през по-голямата част от Европа и така се ценят заради собствената си кулинарна цена, заедно с леката миризма. По-бледи в сянка в сравнение с тъмния трюфел, такива форми се намаляват по стойност и на незначително по-малко качество, тъй като самият им вкус.

* Много популярен трюфел Scorzone, трюфелът от пекан (tubon lyonii), както и белият трюфел на Oregon (tuber oregonense) са увеличени от САЩ, че пекановият трюфел е също така, тъй като заглавието може да показва, че израснал дървеният материал от пекан в Южна САЩ и са открити на пазара за около $ 100% в гастроном места за хранене. Земеделските производители са изгубили ореховия трюфел, вярвайки, че това е винаги кавга.

1. Пресни черни летни трюфели от вида Tuber Aestivum vitt. са най често използваните трюфели за изработка на продукти в световен мащаб. От тях се правят разнообразни продукти, като основната идея е добавянето на аромат на трюфели в ястието.

2. Пресни черни зимни трюфели от вида Tuber Brumale vitt. са така наречения двойник на Tuber Melanosporum и често се използват за по-евтина добавка в някой продукти официално обявени за продукти от Tuber Melanosporum. Най често това се използва при Френски трюфел компании.

3. Пресни бели трюфели от вида Tuber Borchii vitt. /Tuber Bianchetto/. Този вид трюфели има свое място в света на трюфелите. Те все по широко се използват в хранително вкусовата промишленост и дела им ежегодно нараства.

4. Представлява нарязани на шайби черни трюфели Tuber Aestivum във висококачествен екстра върджин зехтин. Това е най продавания продукт от групата на консервираните продукти. Предпочитан в страни като Германия и Франция и Италия

5. Ароматизиран с аромат на бял трюфел висококачествен екстра върджин зехтин с парченца бял трюфел. Изключително предпочитан продукт, с голямо търсене и ръст на продажбите. Подходящ за всяка кухня, а също така и за обучение на кучета за лов на трюфели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *